Hospitalsudstyr, symaskiner, værktøj, farmerredskaber, briller m.m.

Med dette billede siger vi BLUE WATER SHIPPING i Esbjerg en stor og hjertelig tak for sponsering af containeren 2016.
Her en tekst der fortæller om billedet….
På Terminalen i Ouagadougou
Michel til repræsentanten fra Rassolie
Her overrækker jeg gaverne til Lankoues chef for Healthcentret

Operationslejet i Tougan, som nu bliver afsløst af vores operationsleje fra Danmark
En gammel dame får af Michel udleveret en rollator. Bemærk venligst den stok hendes barnebarn står med. Den var alt andet end let at gå med.
En ældre mand der i årevis har holdt sig hjemme p.g.a. gangbesvær, hvor han brugte en stok, får her af Michel udleveret en rollator. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke møder ham
nede i byen med et stort smil på læberne.

Her ligger de kvinder der har født
Ambulancen i Lankoue
Ambulance
Sundhedscentret og den lokale medicinmand i Tourouba.
Møde hos Borgmesteren vedr. de nye projekter som er: Et nyt Sundhedscenter, Rent drikkevandsprojekt, en brønd med dertilhørende køkkenhave og delprojekter. På billedet ses næstformanden Leon Møller LM SIGN Sønderborg, Aase, Borgmesteren og Michel.

To glade handicappede i deres nye kørestole.
Dr. Kabore ved betjening af ultrascanneren.
Falcks Ambulance i Tourouba.
Michel med to læger kontrollerer ønskesedlen og udlevering af udstyr.
Moderen med sin 1 dag gamle baby
En dejlig dreng ser dagens lys …………..
Narkoselægen holder øje med puls og blodtryk på den nye monitor.
Br. Bakouan og hans stab efter en inspirerende dag på hospitalet i TOUGAN
Her står Michel og jeg og får en samtale med Burkina Faso`s Premierminister Paul Kaba TIEBA
fra venstre MCD i Tougan Dr. Sanou Roland, AESF formand Michel L. Dieni, undertegnede, Premierministeren Paul Kaba TIYEBA, Sundhedsministeren Smaila Ouedraogo og ex MCD i Tougan Dr. Soulayma Kabore.

M. Ouoba, Dominique Tassembedo og dr. Sanou
Fra venstre:
Dr. Boena, Ouagadougou, Aase, Michel, Medicoteknik ingeniør i Ministeriet i Ouagadougou, Medicotekniker M. Ouoba.Ouagadougou, og medicotekniker i Tougan.