1. søndag i advent dec 2017

1. søndag i advent. December 2017:
December er den måned af året, hvor ”vi” mere eller mindre, og på hver vores egen måde, retter tankerne hen mod livets dybere spørgsmål:
hvem er vi, hvor kommer vi fra, og hvor skal vi hen.
Mere end nogensinde før har verden i dag brug for, at vi mennesker ændrer vore ”udtjente” tankemønstre og begynder at tænke dybere over, hvor vi er på vej hen……………………………………
Hvad kan vi gøre, og hvad bør vi gøre her og nu for at få hele ”den globale uro” af den ene eller anden art ”drejet i den rigtige retning”, så vi alle med en god samvittighed kan NÅ at få mulighed for at videregive en verden, der er værd at være menneske i,… til vore børn og børnebørn, …. så De og Deres efterkommere kan leve videre på et trykt og menneskekærligt bærende fundament, som VI forhåbentlig her ”i tolvte time” når at være med til at videregive vore efterkommere…….. .
Fremtidens bærende fundament for alle mennesker på denne jordklode MÅ være, at alle de basale og livsnødvendige ting i livet er en selvfølge for alle uanset religion og ”the colour of the skin”.
Tiden er inde til, at vi så vidt muligt deler verdens goderne med hinanden. Så foroven så forneden……….
Jeg er nu atter i Burkina Faso for at modtage den sjette container som igen i år er sponseret af Blue Water Shipping, Esbjerg, og lægerne venter atter med stor spænding på den flotte donation fra bl.a. Dentronic og hospitalerne i Danmark .
Når jeg tænker på, hvordan der er pyntet op til julen derhjemme, og jeg nu sidder hernede ( i 37gr varme,.. (7 gr højere end normalt på denne tid af året ), er det som nat og dag. Der er intet at spore af julen overhovedet, og fra oplevelserne i de andre år kan jeg kun sige, at hele julemåneden er som enhver anden måned af året. Dog har jeg observeret, at der en meget væsentlig forskel. Indbyggerne er på deres helt egen måde, som jeg tolker det, i ”kontakt med deres indre”. Det kommer bl.a. til udtryk i den indre glæde og tilfredshed de udviser over bare det ”at være til”,……… og det giver mig virkelig stof til eftertanke.
Med disse tanker i mit hoved tillader jeg mig her i denne søde juletid, at sende jer alle et beskedent juleønske om en økonomisk hjælp, så vi ved en FÆLLES INDSATS kan få etableret en brønd til en køkkenhave inden jeg igen rejser hjem i marts 2018.
Det vil da være den allerstørste og også den eneste julegave alle indbyggerne i den lille landsby Tourouba
i så fald vil modtage.
Alle der øremærker sin donation med ”en brønd” samt navn og mailadr. vil blive holdt orienteret om projektet.
DBL-KOONSO (Danish Burkinabe Link)
Danskebank: 1551 11011934
Sammen kan vi gøre en forskel.
På forhånd hjertelig tak.
www.burkinaskole.dk