Efterårsnyt 2017

Kære læsere

Foråret og sommeren er gået og efteråret går snart på hæld. Om ganske kort tid står vinteren for døren.

Lige siden min hjemkomst i marts har der været stor travlhed med bl.a. at skrive ansøgninger, hente hospitalsudstyr og herefter så vidt muligt pakke udstyret i kasser.

Den 4. oktober blev den 6. container sendt afsted til Burkina Faso med forventet ankomst i Tougan sidst i november.

Velgørenheds aftenen på Benniksgaard den 20. september blev en oplevelse over al forventning. Det skyldes ikke mindst de skønne omgivelser, den velsmagende Benniksgaard Buffet, og gode vine. En helt fantastisk underholdning med den kendte TV entertainer Jan Hellesøe, og Nick Uromov med sit dejlige musikalske indslag var med til at gøre denne aften til en succes. Herefter holdt forstanderen på Jaruplund Højskole Karsten Dressø en lille tale, hvor han til slut overrakte en check til DBL-Koonso på 25.000 kr fra Østifterne i Danmark.
Mads Friis rundede aftenen af med at tilbyde DBL-Koonso, at stå for en auktionsaften på Benniksgaard nov./dec. eller til foråret 2018.
Charity aftenen på Benniksgaard gav 8.000 kr, som af Mads Friis er blevet doneret til foreningen DBL-Koonso. De 33.000 kr aftenen indbragte tilsammen vil i foreningen blive brugt med omhu.
Bestyrelsen takker alle, der på den ene eller den anden måde har været med til at støtte op om denne charity. Hjertelig tak.
PBV Aase Bonde
Hjælp os med at hjælpe andre,…..der hvor de bor.
Årlig kontingent er 100 kr
Konto nr. 1551 11011934

Aase Bonde, Burkina, skolen i Tourouba Vestafrika.