nyhedsbrev 1

En glædelig meddelelse.

Ambulancen 2014
Ambulancen 2014
En lille ceremoni vedr. ambulancen 2014
En lille ceremoni vedr. ambulancen 2014

Efter nogle måneders stilstand er Ambulancen 2014 i fuld drift igen. Hospitalets ledelse i Tougan fik, via Ministeriet, økonomisk mulighed for at få Ambulancen repareret, så den igen betjener et stort område. Det gav os noget arbejde og tog sin tid, men på den lange bane kan AESF og DBL-KOONSO konstatere, at de off. myndigheder også på dette område samarbejder med os……….på den helt rigtige måde………………
Vedrørende Ambulancen 2015 må vi desværre meddele, at den endnu ikke er afleveret til ledelsen på Hospitalet i Tougan, men står opbevaret sikkert hos vores samarbejdspartner AESF. Baggrunden er, at der,…. dagen før jeg sammen med Michel og chaufføren Raymon skulle til Lankoue og Tourouba med udstyr,…. ikke var mere strøm på batteriet, og et nyt batteri har DBL-KOONSO desværre i øjeblikket ikke økonomi til.
Der var stadig en del hospitalsudstyr tilbage, som vi ikke nåede at distribuere ud inden min hjemrejse. I uge 20 fik Michel besøg af bl.a. General Direktøren for Regionen Boucle de Mouhoun`s største hospital i Dedougou. De blev meget meget glade og taknemmelige over at få den store ultrascanner, monitor, et operationsleje m.m.
Fra venstre chaufføren, MCD, General Direktøren, Michel og to læger.
Fra venstre chaufføren, MCD, General Direktøren, Michel og to læger.
Også hospitalet i Toma har fået en del udstyr, så nu er alt hospitals-udstyret stort set afleveret. Det har for os alle været en meget stor glæde, at se de forskellige institutioner modtage gaverne fra Danmark, og ”udstyret” fremover vil selvfølgelig løbende blive ”fulgt op” af såvel AESF som DBL-KOONSO.

Aase Bonde, Burkina, skolen i Tourouba Vestafrika.