Nyhedsbrev jan 2019

Med stor glæde kan DBL-KOONSO starte det nye år med at fortælle at:

GTS (Genbrug til Syd) har sponseret en 40`containertransport til Burkina Faso,  BWS (Blue Water Shipping) har i denne forbindelse sponseret 10.000 kr, og Merkur Banken har sponseret 10.000 kr til et hegn den dag projektet er etableret.

Derudover har vi den glæde at fortælle:

at to danske firmaer Better Energy i Sønderborg og KW Pumper i Værløse sponserer henholdsvis 12 solpaneler og et 6.000 kw batteri samt et komplet pumpeanlæg til et stort vandprojekt i Tourouba i Burkina Faso.

Projektet omfatter pkt. 1.  ”rent drikkevand” og pkt. 2. ”vand til en 2 ha økologisk køkkenhave” i den lille landsby Tourouba (ca 3.000 indb.)  i Sahelbæltet i Burkina Faso.

Et veletableret Burkinsk firma vil i tæt samarbejde med DBL-KOONSO, AESF og Better Energy, som sender en mand derned, etablere hele vandprojektet.

For at projektet kan blive optimalt gennemført mangler vi den sidste ”lille forhindring” før dette store og spændende projekt kan gå i gang.  Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til  Aase Bonde  23447177    aasebonde2@gmail.com