Projekter

Udførte projekter

2012 Ny treklasses Primærgrundskole med indlagt solarlys og separat toiletbygning,… plus nyt inventar fremstillet i Burkina Faso.

2013 Total renovering af den gamle treklasses Primærgrundskole,…. plus inventar fra Danmark.

2014 En 40`og en 20` container til Burkina Faso med en ambulance, ultrascanner, monitor, senge, madrasser, hospitalsudstyr, cykler, symaskiner, værktøj, legetøj, skolemøbler m.m.

2015 En 40`container til Burkina Faso med en ambulance, 3 ultrascannere, 5 monitorer, laserchirurgie app., øjenudstyr, mikroskop, 7 operations lejer, 2 fødelejer, kørestole, forbindinger, symaskiner, værktøj, fodboldmål/tøj og meget mere.

To nystiftede foreninger i Tourouba:
”Fodbold for miljø” og doneret to væve til væveforeningen ”Song Taaba”

2016: En 40′ container til Burkina Faso med hovedsagelig hospitalsudstyr, værktøj m.m.

næste projekter her

2017 En 40′ fods container til Burkina Faso med hovesagelig hospitalsudstyr, værktøj m. m.