Rejsebrev Uge 12 – 2015

UGE 12
Forrige søndag havde jeg en oplevelse jeg godt kunne have været foruden.
Jeg var ved at lave pomfritter til aftensmaden, da jeg i et øjebliks uopmærksomhed så, at olien stod i flammer . Jeg havde intet andet valg end at få gryden ud af køkkenet her og nu. Det gav mig en voldsom forbrænding på min højre arm, som jeg nu får behandlet på Hospitalet i Tougan. Heldigvis skete der ikke mere, og armen er nu langsomt ved at heles. Jeg får forbindingen skiftet hver anden dag og Michel er flink til at hjælpe mig, og så kommer der to damer fire gange i ugen og gør rent og vasker tøj. I en af de nærmeste dage bliver loftet og væggene i køkkenet malet. Det var virkelig en streg i regningen, men nu må vi se fremad………………………….
Aase i Burkina Faso

Aase Bonde, Burkina, skolen i Tourouba Vestafrika.