Rejsebrev uge 13 – 2015

CONTAINERENS ANKOMST TIL TOUGAN
Efter tre anstrengende ture til Ouagadougou vedr. containeren,…. ankom den endelig til Tougan den 24. marts. Med hjælp fra AESF`s medlemmer m.fl. har vi nu fået alt læsset af og sat i system hos AESF i Secteur 7. Intet væsentligt er gået i stykker under hele transporten fra Danmark til Tougan i Burkina Faso. De efterfølgende dage har vi arbejdet i døgndrift med at få forskelligt udstyr rengjort og gjort klar til fremvisning ved mødet på kommende tirsdag med bl.a. Preferen og chefen for MCD Dr. Kabore m.fl. Herefter vil materialerne blive distribueret ud til diverse modtagere.
Af hensyn til distributionen af alt udstyr har jeg valgt at forlænge mit ophold med 2-3 uger, så jeg derved har mulighed for at få så mange gode resultater med hjem som overhovedet muligt. Det vil sige, at jeg først er hjemme igen enten den 14. eller den 19. april.
På baggund af DBL-KOONSO`s udgift vedr. Ceremonien ved sidste års aflevering af en ambulance til hospitalet i Tougan, har vi denne gang meldt klart ud, at der IKKE vil blive sponseret en Ceremoni ved overrækkelse af ambulancen i år . Vi får se hvad der sker………………………
Min arm er i god bedring. Sygeplejersken har lavet et fint stykke arbejde med de få ting han har at gøre med. Jeg fik at vide, at Hospitalet årlig modtager 500.000 cfa fra Ministeriet i Ouagadougou til selve driften af HELE hospitalet. Det er omregnet ca. 6.000 kr. ……..Det giver virkelig stof til eftertanke………….
Aase i Burkina Faso

Aase Bonde, Burkina, skolen i Tourouba Vestafrika.